Thursday, 20 October 2011

sExy iTu AnugeRah.. :)

Assalamualaikum...

hye3 sume.... hehehehe... haaa....rini aku nak cerita sal SEXY... pewiiiitttt pewiiiitttt.... hehehehehe...
pagi tadi..aku on9 jap...pas2 aku tertarik kat 1 statement yang sorg kawan aku share ni.... 


LELAKI BERKULIT GELAP LEBIH SEKSI?????  betul ke ni?? hehehehe....  
bagi pendapat aku betul la kot...tapi aku xde la rasa seksi....bagi aku lelaki berkulit gelap ni betul2 mewakili golongan lelaki... waaaa......macho gitu... hik3..  ni bagi pendapat aku la..
ag pon menda ni... saintis pon wat kajian tau...hasil nya... lelaki akan tertarik kat pompuan yang berkulit cerah dan sebalik nya..pompuan plak akan tertarik dekat lelaki yang berkulit gelap (sawo matang kepada kulit gelap)... haaa...tgk 2... kira nya statement tu bole di terima la kan... hehehe.... tapi kepada yang kulit putih tu..jangan la sedey plak ekh.... kulit putih pon sexy gak pe....lau tengok artis2 lelaki...mesti kulit putih2...sweet2 gitu.... hehehehe.... =p
jd kepada sesiapa yang berkulit gelap tu...jangan la rasa rendah diri....sebab setiap ciptaan Tuhan ada kelebihan tersendiri.... So kita patut bangga dengan diri kita...bersyukur dengan seadanya.... : )
 ok la...2 je aku nak membebel harini... nnt2 sambung ag.... hehehehe.... 
HAVE A NICE DAY....!!! 


p/s : doakan aku bole jawab test power esok ye.... : )



2 comments:

  1. wow...pas nie nak cari yang gelap kit :P

    ReplyDelete
  2. hehehehe... gelap byk pon bole... hehehe... =p

    ReplyDelete